Nina .
Semangat Ramadhan DAN Raya
Friday, 20 July 2012 @ 07:45 | 0 Comment [s]

Assalamualaikum , 

     Sunggoh , tahun ni aku semangat gile nk puasa / nk buat ibadah banyak2 * echeehh /nk pegi jalan2 bazaar ramadhan , uptown / main bunga api and mercun dgan adek aku /buka puasa dgn family / shopping sakan and yg paling penting nak RAYA .dude tk sbar dohh nk lalui sumer tuhh . sabar nina , esok dh puase . rasenye thun ni tk ltih sgat kutt puase sbb , time aku ganti puase dua minggu lpas . aku okee je .




      Untok menunjukkan betapa semangatnyeer raya aku thun ni , bju kurung aku dh beli hri ahd leps . baju qaseh and dina ponn dh beli . excited dyeorg ad bju bru . tema aku thun ni orange . special . sbb bagi aku warna oren ni menyerlah . bende2 lain sume blom beli agi . shopping mase puase lagi better sbb lgi rase kehangatan RAYA tuhh kan :> pleaselah jgan ade yg rosakkan mood raya aku tahun nii ...


 kenapa kebanyakan lelaki suka buat perempuan jatuh cinta dengan dia walaupun dia sebenarnya takde      perasaan dekat perempuan , dan kenapa kebanyakan perempuan cepat jatuh cinta ??
                                               ( DUA PERSOALAN)

P-E-M-A-L-A-S
Saturday, 5 May 2012 @ 03:51 | 0 Comment [s]

Assalamualaikum :)

Hari ni aku tk g skola , sbbnye ari ni ad karnival BA so kiteorg kene blik kul 4:30 , err malehlaa nk g :)
isnin aku akn tanye blik kt kwan2 ap yg dyeorg blaja ari ni .Shabat ku sekalian , ajar bdak pemalas ni tau . haha :) then time nk jmpot adek blik skola ibu ajak aku pegi jlan2 jap . pegi beli baju jap kat matahari height . byak gak pic aku snap . jom tgok :D












             tadi chat dgn Aina , dye kate boring gile tdi kt skola asyekbaek aku x dtg XD

Stress
Saturday, 14 April 2012 @ 04:10 | 0 Comment [s]

    Assalamualaikum hye ! harini saya takde mood . kejap ok kjap tk . byak sgat mende yg bwat saya pening tension , presure ... huuuuhh , sume rr = = ' but rasenye next week saya akn okeyhh blik (':


    Sebelum tuuu saya nk sorry to say kat org-2 yg saya da mara . sorry awokk-2 sume  ^ _ ^ . terutama ibu . im sorry , me love you <3 . hehehe . merepek suda .


  Ok now nk cite psal hario ni , nk bajet skit nihh ! saya baru jehh balik dari Nilai 3 . haha . nilai 3 je kutt . boring tahap gaban wooo ~ time tuhh saya dh la tgh tension . dgar suara bangla-2 kat sane yg nk promotion barg dyeorg bwat saya rase nk mengamuk jehh . rase cam nk sepak jehh dyeorg tuhh . dh la satu barang saya pon tak dpat . :/ ehhh , mlasla cite psal ni agi . Boring --*.Lastly , saya nk sedekahkan Al-fatihah kepada akak Ummu Nabilah , iaitu akak form 5 kat skolah saya yg baru je meninggal semalam , semoga rohnyaa dicucuri rahmat dan ditempatkan di tempat orang-2 yg beriman , AMIN .


                       
                                 asal aku bersaya-saya lak harini ? <>     

Rendu
Wednesday, 11 April 2012 @ 02:42 | 0 Comment [s]


     Assalamualaikum , hyee . hurh ! dh lme tk update status . rendu :D . ok2 ni nk cite semalm aku pegi kompleks , ayh aku menggatal nk joging , heee *sory ayh . senanye mlas nk g , dh slalu sgt pegi so boring . aku pakai just pkai t-shirt biase n cardigan . aku pkai shawl hitam kesayangan aku tuhh . then pkai seluar jeanss . sampai-2 je at sane . aku dh tenmpak satu couple nihh , fuhhh ! romantic gilee . siap pimpin tgn agii . eh eh ainina pgang2 tk baek laa . aku budak baik . tak main la pgng2 tgn . heeee ;)



      aku , ibu dgn adek asheh n dina dgn jiran , yassmin pegi duduk at tmpat budak2 maen . adek2 aku yg laki dgn ayh pegi main bola n joging . tak smpai lima minit aku duduk , aku trnampk dua budk laki baye2 aku tgh jln kat tmpat orng , eh . kat situ tmpat joging tp dye boleh lak lenggang2 kangkung jee . dlm hati aku ckap . wauuuu ! indhnye ciptaan Allah . serious handsome . haha mulelah aku nii kn . rase cam nk pengsan jeee tgok mukaa dyeorg . sorg tuhh mcm campurn . merah padam muka dye sbb kene pnas . tp , aku bkan menggatal k . just tgok jee . tk slah kalu tgok ciptaan Allah yg indah .smpai nk dkat blek pon aku asyek pndg2 dye jee . pkol  6 : 30 camtu aku blek n time tu gak dyeorg  poon blek .tibe2 aku trnmpak dye tgh berjln ngan sorng perempuan . cantik dan istimewa . aku ? hampa . 

                           mlm nii nk tgok showdown ;)

Biar Mimpi Sampai Ke Bintang
Thursday, 22 December 2011 @ 08:16 | 1 Comment [s]

Assalamualaikum , Holla ,..

td aku tgok telemovie nii , der wa ckap lu ! best , romantik , sedih , ape agi eee ? untong2 Elfira Loy dpat couple ngan Randy , walaupun delam telemovie jee , siap dpat plok randy agi tuhh , jeles nii ..dlam cite nihh , Kina yg pling lwak . " Sorry To Say " , rmai la org ikut nnti...Mak Yam pon lwak gak,tp aku tk suke part ibu tiri andy..
Oppss , *manusia bawah 18 tahun sila tutup mata anda* , hihi .hope BMSKB nii ade musim ke 2/bwat movie/bwad drama .#bwat drama tu apisode biar byak ckit ye.Aku Sayang Kamu La Bongok <3 Sweet


                                                       



                                                                                Credit By: Facebook with Page Di FB
                           now rmai dh gune Ipad , aku bile lagi ?

Nada Cinta
Wednesday, 21 December 2011 @ 05:45 | 0 Comment [s]

Assalamualaikum....



Malam ni aku nk cite about ( tgok title atas sane) , cite ni da bape episod aaa ? errr,lupe la nyah.60 lebih dh rasenye.episode dye ade 244, byakkan ? so aku kene tunggu smpai taon dpan laa ,ibu nk mintk izin tgok nada cinta , taon dpan leh ? heeee/ .taon dpan aku kene kurgkn tgok tv, sbb aku nii mmg gilekn tv.klao seari ta tgok tv .bak pepatah ,makan tk kenyang ,tido tk lena , mndi tk basah..cheeehhhh :P mcm mati laki lak..boooo ckit at aku.heeeehee...so Ricky <3 , Nada <3 , Vito <3 , Flora <3 . tahun dpan aku mengadap muke kalian saja di tv ok , soryy .mlm ni aku gilee ckit :DD

                                       tibe2 jeh rendu kwan lame ):

Vanilla Coklat
Tuesday, 20 December 2011 @ 06:58 | 0 Comment [s]

 Assalamualaikum

Malam ni aku nk cite psl drama terbaru yg gnti Cinta Elysa , Vanilla Coklat ,  aku mmg tk sbar nk watch cite nih ,tak tau nape . excited sgt nii . terutame nk tgok Aiman mentor kut , hehe.sebelum aku tk minat dye pon ,
maybe sbb dye penyanyi kn , tu yg excited nk tgok dye berlakon . td first episode dye , yuhuuuuu , best gile..
tk sbar nk tgok dpan sbb episode dpan dyeorg akn kawin ... hehe.likelike ;'] .. See de picture yooo !





                                                     Aiman Hakim Ridza hero baru saya , hehe .
                                                         
                                    Bunga April pun best  ^ , ^


Older Post

Assalamualaikum , anyounghaseyo . saya ainina najwa , dipanggil nina , nin . 14 years . penakut kucing dan fanatik dengan TV .



DiaryAboutSite